• A játékmenetről

    Az elején szeretnénk leszögezni, hogy a fejlődés a 70-es szinttől kezdve nem könnyű. A fejlődési szakaszban a vadászküldetések valamint a biológus kezdő küldetések ( virágok ) +7-es tárgyakkal és megfelelő mennyiségű pénzzel látnak el. Amennyiben mégsem, az állandó tárgydobás részét képezi a Segélycsomag ami a kezdő és haladó játékosoknak is segítséget nyújt.

  • A progress rendszerről

    Ez a rendszer azt foglalja magába, hogy egy adott térkép, boss vagy fejlődős hely, csak akkor nyílik meg ha a megadott mennyiségű játékos elérte a bizonyos szintet. Például ha a Száműzöttek barlangját szeretnénk felnyitni akkor 40 játékosnak kell elérnie a 75-ös szintet. Amint ez megtörténik, a barlang megnyitja kapuit. Ezt a rendszert azért gondoltük szükségesnek hogy az elején ne lehessen nagy előnyre szert tenni a többiekkel szemben, így viszont egy állandó verseny alakul ki a játékosok között. Vajon a te céhed tagjai fogják felgyorsítani a nyitási folyamatokat?

  • Légy a közösségünk tagja

    Csatlakozz Discord szerverünkre, hogy a csapat tagjait azonnal elérhesd. Ugyanitt van piactér, hírek és frissítési jegyzetek. Kérésre céheknek is készítünk csatornákat.