• Ördög katakomba

  Első emelet: Meg kell ölni a szörnyeket, amíg nem kapsz Lélekkristály-kulcsot. Ezt kell elvinni a térkép végén lévő Kud szobrához (1 fő a csoportból). A második szintre csak egy csoport juthat.

  Második emelet: El kell érni a Kárhozat kapuját, ahol a Teknős szikla található. Elegendő, ha a csoport egyik tagja kattint rá, de minden tagnak szüksége van Zsugorított fejre. Az összes kaput le kell rombolni útközben!!

  Harmadik emelet: 7 metinkő található itt, a Megtorlás metinjét kell elpusztítani. Összesen 2 megfelelő van, ami lehetővé teszi az utat a következő szintre.

  Negyedik emelet: Találd meg az utat a labirintusban. Vigyázz: 6 különböző lehetőség van. Hogy tovább menj, a Rúnahalomra kell kattintani.

  Ötödik emelet: Találd meg és öld meg Tartaros-t, a kamrák közül az egyikben van a hegy alatt. A Grimaszoló totemet vidd el a Bazalt obeliszkhez és húzd rá azt.

  Hatodik emelet: Ölj meg minden szörnyet és győzd le Charon-t, a halála után minden szörnyet el kell tüntetni a térképről, hogy tovább juthass.

  Hetedik emelet: Ölj meg minden szörnyet a kamrában mielőtt megölöd Azraelt. Ha legyőzted a katakomba elé portálódsz.

  Tipp: Charon-t nem éri meg átváltozva ütni, hiszen ha többen vagytok akkor földről is le lehet győzni.

  Belépés: minden próbálkozás után 30 percig várni kell a következő belépéssel.