• Minden amit érdemes tudni

  A szerveren egyetlen EGY tárgy van benn a tárgypiacon és az is a Kovács könyve. Ez a könyv 100%-os javítási esélyt biztosít.

  Az energia rendszert a 35-ös szinttől lehet elkezdeni használni méghozzá az Alkimistánál való minden 30 és feletti tárgy lebontásával. Ezeknek a lebontásáért Energiatöredéket kapsz amiből aztán 30 darabot beválthatsz egy 2 órás +10 Státuszpontokat adó Energia kristályra ami akkor kezd el visszaszámolni amikor beaktiválod.

  A sárkánykő alkímiát az 50-es szinttől kezdve lehet használni. Napi küldetéseket fog adni az Alkimista amiből 24 óránként 10 darab Cor draconis ( Nyers ) tárgyat kaphattok. A sárkányköveket tudod finomítani, fejleszteni és nemesíteni. A rendszerhez a sárkány-babokat a Démon torony hetedik szintjétől dobhatják, valamint a 75-80-85-90-es szintű metinek dobhatják, sőt némelyik BOSS is dobhatja ( Kaszás, Charon ), de akár az Óriásföldi szörnyek is meglephetnek pár darabbal.

  Az öv rendszer a kezdetektől használható lesz. Minden birodalom második térképén található zenész ( Yu-Hwan ) készít öveket. Vigyázz! Az öv előállítás akár sikertelen is lehet!

  Az öltözék rendszer csak eventek alkalmával lesz elérhető.

  A ló küldetések a harci lóig ( 11-es szint ) 2 perces várakozási idővel végezhetők el. 11-es szinttől kezdve 21-ig viszont 24 óránként lehet csak fejleszteni.

  Minden térképen meg van növelve a metinek száma, valamint a BOSS ládákból ki lettek véve a felesleges tárgyak.